Welkom op de website van......

Coverband "See You"
Nieuws

See You is vernieuwd!
Wat is er nou leuker dan muziek maken? Nou: muziek maken met vrienden. Dat dachten de leden van de bevriende bands See You en Partyband Braid, toen bij beide bands een aantal leden vertrokken. We hebben besloten de handen ineen te slaan en samen verder te gaan onder de bandnaam "See You". 

We hopen met deze fusie nog meer mooie muziek te kunnen brengen en met twee zangeressen stevig aan het roer zien we de toekomst met enthousiasme tegemoet! 

Mocht u op zoek zijn naar een leuke allround band, dan bent u bij "See You" aan het juiste adres.
 

See You on stage

Ons repertoire bestaat uit meer dan zestig nummers, uit bijna elk genre en van de jaren '60 tot nu. Als u een bepaalde sfeer wenst, of een speciaal nummer gespeeld wilt hebben, kunt u altijd contact opnemen. In overleg is een boel te realiseren!


Een kleine greep uit het repertoire van See You:

Anouk- Nobody's Wife; Black Eyed Peas - I gotta feeling; Stevie Wonder - Superstition; Joss Stone- Tell me about it; Van Morrison - Moondance; De Dijk - Ik kan het niet alleen; Chic - Le Freak; Caro Emerald - A night like this enz. enz. 

Ons repertoire is "up to date", gevarieerd en geschikt voor elk feest! 

Voor "See You" is de grootte van de zaal ook geen probleem. Of het nu een klein zaaltje voor 50 peronen is, of een zaal voor 500 personen. Doordat wij de beschikking hebben over meerdere geluidsinstallaties, kunnen wij inspelen op vrijwel elke zaal.

contact ?

Onze ervaring heeft ons geleerd dat persoonlijk contact prettiger werkt. Daarom nodigen wij geïnteresseerden dan ook uit om een repetitieavond bij te wonen zodat u ons live kunt horen en zien.

Denkt u nu: "ik zou eigenlijk wel eens wat meer willen weten" dan kunt u natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@coverbandseeyou.nl


See You zegt: "See You on stage!"